BOROVETS HILLS 5*

од34

BOROVETS HILLS 5*

Тип на сместување 01.01.2019 -19.01.2019 10.02.2019 – 16.02.2019
ПП
28.12.2018 – 31.12.2018
ПП
20.01.2019 – 09.02.2019 17.02.2019 – 23.02.2019
ПП
10.12.2018 – 27.12.2018 24.02.2019 – 31.03.2019 01.04.2019 – 30.04.2019
ПП
Лице во 1/2 соба 53.50 € 87.00 € 45.00 € 37.00 €
Деца до 11,99 на дополнителен кревет 24.00 € 37.50 € 21.00 € 17.50 €
Деца до 11,99 на стандарден кревет 34.00 € 55.00 € 29.50 € 24.00 €
Возрасен на дополнителен кревет 33.50 € 62.50 € 33.00 € 27.00 €
Студио за 2 лица  123.00 € 190.00 € 102.00 € 83.00 €
Деца до 11,99 на дополнителен кревет 27.00 € 40.50 € 23.00 € 19.50 €
Деца до 11,99 на стандарден кревет 39.00 € 59.00 € 32.50 € 26.50 €
Возрасен на дополнителен кревет 45.00 € 68.00 € 37.00 € 31.00 €
 АПП за 2 лица 135.00 € 202.00 € 113.00 € 92.00 €
Деца до 11,99 на дополнителен кревет 30.00 € 43.00 € 25.00 € 21.00 €
Деца до 11,99 на стандарден кревет 42.00 € 62.50 € 36.00 € 30.00 €
Возрасен на дополнителен кревет 48.00 € 72.00 € 41.00 € 34.00 €
АПП Лукс за 4 лица 194.00 € 262.00 € 172.00 € 142.00 €
Деца до 11,99 на дополнителен кревет 21.50 € 28.50 € 19.50 € 16.50 €
Возрасен на дополнителен кревет 34.50 € 46.00 € 31.00 € 25.50 €
1/1 соба 73.00 € 121.00 € 62.00 € 51.00 €

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице со појадок и вечера
користење на базен,џакузи,сауна,парна бања,фитнес
интернет,паркинг

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба – 2+1 лице
студио – 2+2 лица
апартман 2+2 лица
Апартман лукс – минимум 4 возрасни,максимум 4+2 лица

Доплати:
Новогодишна вечера – 82 евра за возрасни и 40 евра за деца од 4-11,99 год

Попусти:
деца до 3,99 год – бесплатно

Попусти за рани резервации:
5% попуст за резервации направени и платени до 30.11.2018

Бонуси:
7=6 за период 20.01.2019-09.02.2019 и 24.02.2019 – 31.03.2019

Не се комбинираат бонусите со попустите.

Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице