Borovets Gardens 3*

од30

Borovets Gardens 3*

Тип на сместување

26.12.2017 – 03.01.2018

НАЕМ

16.01.2018 – 04.03.2018 НАЕМ 18.12.2017 – 25.12.2017 04.01.2018 – 15.01.2018 05.03.2018 – 11.03.2018   НАЕМ 01.12.2017 – 17.12.2017 12.03.2018 – 31.03.2018 НАЕМ
Студио за 2 лица 75.00 € 48.00 € 44.00 € 39.00 €
1/1 соба 61.00 € 37.00 € 34.00 € 30.00 €
АПП со 1 спална за 2 лица 85.00 € 58.00 € 54.00 € 49.00 €
АПП со 2 спални за 4 лица 118.00 € 86.00 € 82.00 € 73.00 €

Цената вклучува:

-ноќевање
-користење на базен

Максимум престој 4 ноќевања за Нова Година 26.12-03.01.2018 !

Капацитет на сместување:
-1 дете 2-11,99 на дополнителен кревет – бесплатно
-2 дете 2-11,99 на дополнителен кревет – има 90% попуст
-возрасен на дополнителен кревет во 1/2 соба- има 50% попуст

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Попуст за рани резервации:
-10% попуст за резервации направени до 15.10.2017 и платени до 20.10.2018 !

Бонуси:
7=6  за периодите 18.12-25.12.2017 / 04.01-15.01.2018/ 05.03-11.03.2018

Бонусите не се комбинираат со раните резервации !

GPS координати:

42.271154,  23.604163

42°16’16.2″N 23°36’15.0″E