BANSKO SPA & HOLIDAYS 4*

од23

BANSKO SPA & HOLIDAYS 4*

Тип на сместување 01.12.2017 – 22.12.2017 /not valid for the period 07.12.2017 – 09.12.2017/ 23.12.2017 – 27.12.2017 28.12.2017 – 02.01.2018
ПП фит АЛЛ фит ПП фит АЛЛ фит ПП фит АЛЛ фит
Лице во 1/2 соба € 23.00 € 27.00 € 33.00 € 37.50 € 53.50 N/A
1/1 соба € 33.00 € 40.00 € 48.00 € 56.00 € 78.00 N/A
Лице во фамилијарна соба € 28.00 € 33.00 € 38.00 € 44.00 € 58.50 N/A
Лице во Мансард соба € 22.50 € 27.50 € 32.50 € 38.00 € 52.00 N/A
АПП за 2 лица € 69.00 € 82.00 € 90.00 € 103.00 € 133.00 N/A
Тип на сместување 03.01.2018 – 28.02.2018 01.03.2018 – 31.03.2018
ПП фит АЛЛ фит ПП фит АЛЛ фит
Лице во 1/2 соба € 31.50 € 35.50 € 23.00 € 27.00
1/1 соба € 46.00 € 52.00 € 33.00 € 40.00
Лице во фамилијарна соба € 36.50 € 40.50 € 28.00 € 33.00
Лице во Мансард соба € 31.00 € 35.00 € 22.50 € 27.50
АПП за 2 лица € 86.00 € 97.00 € 69.00 € 81.00

Во цената е вклучено:

-ноќевање на база одбраниот пансион
-користење на базен,фитнес,сауна,парна бања,релакс зона,фитнес,паркинг
-трансфер до Гондола

Минимум престој 3 ноќевања за период 27.12-02.01.2018 !

Капацитет на сместување:
-1/1 соба – 1лице
-1/2 соба – 2 лица
-фамилијарна соба – минимум 2 возрасни + 3 деца ; 3 возрасни + 1 дете 7-13,99 и 1 бебе ; максимум 4 возрасни
-Мансард соба – 2 возрасни
-АПП – 4 возрасни или 2 возрасни + 2 деца
Доплата:

-Божиќна вечера (незадолжителна) – 35 евра за возрасни и 2о евра за деца 4-13,99 год
-За сите клиенти кои не користат Божиќна вечера ќе имаат ручек на 25.12.2017
-Новогодишна вечера (задолжителна) 80 евра за возрасни и 42 евра за деца 4-13,99

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Попусти:
-деца до 6,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – бесплатно
-2 деца до 6,99 год со 2 возрасни во 1/2 соба-првото е бесплатно,второт плаќа 50% од цената
-деца до 6,99 на стандарден кревет со 1 возрасен во 1/2 соба – плаќа како 1/1 соба
-деца 7-13,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни во 1/2 соба – има 50% попуст
-деца 7-13,99 на стандарден кревет со 1 возрасен во 1/2 соба – има 30% попуст
-трето возрасно лице на дополнителен кревет во 1/2 соба – има 30% попуст

 

*Плаќањето е исклучиво во денарска противвредност