Вила Atlantic - КАЛИТЕА

од49

Вила Atlantic - КАЛИТЕА

1/3 Студио
1/3 + 1 Студио

ВИЛАТА “ATLANTICСЕ НАОЃА ВО КАЛИТЕА ВО СТРОГИОТ ЦЕНТАР НА ШЕТАЛИШТЕТО.

ВИЛАТА “ATLANTIC” Е КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА ЗА НАШИТЕ ГОСТИ И E ОДДАЛЕЧЕНА 5 МИН. ОД ПЛАЖА.

КАЛИТЕА – Е ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА КОМБИНАЦИЈА ОД УБАВИ ПЕСОЧНИ ПЛАЖИ И МНОГУБРОЈНИ ТАВЕРНИ, БУТИЦИ И БЕЗБРОЈ АНИМАЦИИ  ЗА СЕКОЈА ВОЗРАСТ. ВО ПРЕВОД КАЛИТЕА ЗНАЧИ УБАВ ПОГЛЕД.ОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО МЕСТО СО НЕВЕРОЈАТНАТА ГЛЕДКА ПРЕМА ТОРОНЕИСКИОТ ЗАЛИВ. ШИРОКАТА ПЕСОЧНА ПЛАЖА СО СИТЕН ПЕСОК И ЧИСТАТА ВОДА СЕ СИМБОЛ НА ПЛАВОТО ЗНАМЕ КОЕ КАЛИТЕА ГО ДОБИВА СЕКОЈА ГОДИНА ОД СТРАНА НА Е.О.Т.

ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА ОДМОР, ПЛИВАЊЕ, ПРОШЕТКИ, МЛАДИНСКИ ЗАНИМЛИВОСТИ И РЕКРЕАТИВНО-ЗАБАВНИ СОДРЖИНИ

Ценовник

Период Ноќевања Цени за пакет аранжман (со автобус)
1/3+1
Бр.соба (2, 4, 6, 7, 8, 9, 10)
21.05 – 28.05 7 49
28.05 – 04.06 7 69
04.06 – 11.06 7 89
11.06 – 18.06 7 129
18.06 – 25.06 7 139
25.06 – 02.07 7 149

 ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:
– ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ,
СМЕСТУВАЊЕ ВО  СТУДИО  ЗА 7  НОЌИ;
– ВО СТУДИЈАТА СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;
– КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;
– ДЕЦА ОД 02 – 12 ГОДИНИ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 25 евра):
– ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 35 евра);

Период Ноќевања Цени-сопствен превоз
(закуп на студио)
1/3+1
Бр.соба (2, 4, 6, 7, 8, 9, 10)
02.0711.07 9 349
11.0720.07 9 389
20.0729.07 9 449
29.0707.08 9 479
07.0816.08 9 479
16.08 – 25.08 9 469
25.08 – 03.09 9 389

ЦЕНИ ЗА СОПСТВЕН ПРЕВОЗ (ЗАКУП НА СТУДИО):
ЦЕНИТЕ СЕ  ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА 2, 3 ИЛИ 4 ЛИЦА;
КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕДОТ, WI-FI  (Е БЕСПЛАТНО)

 

Период Ноќевања Цени за пакет аранжман (со автобус)
1/3+1
Бр.соба (2, 4, 6, 7, 8, 9, 10)
03.09 – 10.09 7 109
10.09 – 17.09 7  99
17.09 – 24.09 7  89

ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:
– ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО  СТУДИО  ЗА 7 НОЌИ;
– ВО СТУДИЈАТА СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА
– КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД,WI-FI  (  Е БЕСПЛАТНО)
– ДЕЦА ОД 02 – 12 ГОДИНИ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 25 евра)
– ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ – БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз 35 евра)

Студио бр.2

(1/3)+1 (4 ЛИЦА)

Студиото се наоѓа на први кат.
Студиото располага со еден дупол кревет и еден поединечни кревет. Има можност за + 1 дополнителен кревет на расклопување. Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар. Студиото излегува на тераса со поглед кон градината. Студиото е опремено со клима уред, ви-фи, тв и купатило со вц.

Студио бр.4

(1/3)+1 (4 ЛИЦА)

Студиото се наоѓа на први кат.
Студиото располага со три поединечни кревети. Има можност за + 1 дополнителен кревет на расклопување. Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар. Студиото излегува на тераса со поглед кон шеталиште. Студиото е опремено со клима уред, тв и купатило со вц.

Студио бр.6

(1/2) (2 ЛИЦА)

Студиото се наоѓа на втори кат.
Студиото располага со два поединечни кревети. Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар. Студиото излегува на тераса со поглед кон градината. Студиото е опремено со клима уред, тв и купатило со вц.

Студио бр.7

(1/3)+1  (4 ЛИЦА)

Студиото се наоѓа на втори кат.
Студиото располага со еден дупол кревет и еден поединечен. Има можност за + 1 дополнителен кревет на расклопување. Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар. Студиото излегува на тераса со поглед кон градината. Студиото е опремено со клима уред, тв и купатило со вц.

Студио бр.8

(1/3)  (3 ЛИЦА)

Студиото се наоѓа на втори кат.
Студиото располага со три поединечни кревети. Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар. Студиото излегува на тераса со поглед кон шеталиште. Студиото е опремено со клима уред, тв и купатило со вц.

Студио бр.9

(1/3)  (3 ЛИЦА)

Студиото се наоѓа на втори кат.
Студиото располага со три поединечни кревети. Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар. Студиото излегува на тераса со поглед кон градината. Студиото е опремено со клима уред, тв и купатило со вц.

Студио бр.10

(1/3)+1 (4 ЛИЦА)

Студиото се наоѓа на втори кат.
Студиото располага со три поединечни кревети. Има можност за + 1 дополнителен кревет на расклопување. Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар. Студиото излегува на тераса со поглед кон шеталиште. Студиото е опремено со клима уред, тв и купатило со вц.