Apart MARIA ANTOANETA 3*

од21

Apart MARIA ANTOANETA 3*

Maria Antoaneta Residence * * * Winter 2017 – 2018
По лице 01.12-17.12 18.12-28.12 29.12-01.01 02.01-13.01
06.03-31.03 14.01- 05.03 Мин 3 ноќи Мин 3 ноќи
Мин 2 ноќи НП НП НП НП
По лице во 1/2 соба (мин 2 лица) 21.30 24.10 46.60 27.70
1/1 (возрасен + бебе) 34.00 38.50 81.00 44.00
По лице во Јуниор Суит – мин 2 лица 22.30 25.00 49.30 28.60
По лице во Јуниор Суит + кујна – мин 2 лица 23.20 26.00 51.00 30.40
По лице во Јуниор Суит + кујна + камин- мин 2 лица 24.10 26.80 51.10 30.40
По лице во АПП со 1 спална  – мин 2 лица 25.90 28.60 53.00 32.00
По лице во АПП со 1 спална + кујна – мин 2 лица 25.90 28.60 53.00 32.20
По лице во АПП со 1 спална+кујна+камин-мин 2 лица 26.80 29.50 53.80 33.10
По лице во фамилијарен АПП (со 2 спални) мин 4 лица 23.20 25.90 50.20 29.50
По лице во фамилијарен АПП (со 2 спални)+камин мин 4 лица 24.10 26.80 51.10 30.40
Мин 2 ноќи ПП+ ПП + ПП + ПП +
По лице во 1/2 соба (мин 2 лица) 26.00 29.00 52.00 33.00
1/1 (возрасен + бебе) 39.00 43.00 86.00 49.00
По лице во Јуниор Суит – мин 2 лица 26.00 29.00 54.00 34.00
По лице во Јуниор Суит + кујна – мин 2 лица 28.00 31.00 56.00 35.00
По лице во Јуниор Суит + кујна + камин- мин 2 лица 29.00 32.00 57.00 36.00
По лице во АПП со 1 спална  – мин 2 лица 30.00 33.00 57.00 37.00
По лице во АПП со 1 спална + кујна – мин 2 лица 31.00 34.00 59.00 38.00
По лице во АПП со 1 спална+кујна+камин-мин 2 лица 32.00 35.00 60.00 39.00
По лице во фамилијарен АПП (со 2 спални) мин 4 лица 28.00 31.00 55.00 35.00
По лице во фамилијарен АПП (со 2 спални)+камин мин 4 лица 29.00 33.00 57.00 36.00
Денови на откажување на резервација 5./3 7./5 21./14 10./7
Наплата за отказ на резервација 1 ноќ 1 ноќ 100% 2 ноќи
Непојавување на патник 2 ноќи 2 ноќи 100% 3 ноќи
Туристичка такса – 1 евро по лице
вклучено: внатрешен базен, парна бања, 2 сауни, фитнес, WiFi, паркинг, транспорт до лифт (08:00-10:00 and 15:30-17:00).
ПП+ вклучува вечера со пијалоци – неограничено пиво, вино, минерална вода.
Капацитет на сместување: 1/2 мин/макс 2 лица;  Јуниор суит мин 2 лица/макс 2+1/3 лица; АПП со 1  спална- мин 2 лица/макс 2+2/4лица – спална +дневна соба; APP2 мин 4 лица /макс 4+2/6 лица – 2 спални+дневна соба со кујна
Деца до 5.99 на НП/ПП бесплатно
1 дете 6-11,99 на дополнителен кревет бесплатно
2 дете 6-11,99 на дополнителен кревет 50%
Возрасен на дополнителен  кревет 70%
деца 6-11,99 на стандарден кревет 100%
Доплата:
Новогодишна вечера – 60,00 евра, деца 6-11.99 – 30,00 евра. НЕЗАДОЛЖИТЕЛНО
Доплата за поглед кон планина – од ден/по соба 5.00
Доплата за бебешко креветче од ден 5.00
Доплата за паркинг за 24 часа 7.00

Попусти за рана резревација:
– 25% за резервации направени до 30.09.2017 и платени до 05.10.2017
 20% за резервации направени 31.10.2017, и платени до 05.11.2017
– 15% за резервации направени 30.11.2017, и платени до 05.12.2017
– 10% за резервации направени 21.12.2017, и платени до 05.01.2018

Бонуси:
– 6=5, 9=8, 10=8,  11=9, за престој за период 01.12-05.03.2018
– 6=4,7=5, 9=7,10=7, 11=8, за престој за период 06.03-31.03.2017

Бонусите не се комбинираат со попустите за рани резервации