АМУЛИЈАНИ

од145

АМУЛИЈАНИ

Амулиани е прекрасен мал остров на Егејско море, и е единствен населен во северниот дел на Грција.
Со големина од 4,5км2 изобилува со прекрасни плажи: Аликес, Агиос Георгиос, Мегалиамос, Карагација и многу мали заливи за оние кои сакаат да уживаат во интимата.
Лоциран е во заливот на планината Атос, и доминира зелената боја, со маслинови полиња…
Мирно место, го препорачуваме за семејства и парови кои сакаат вистински одмор. Местото е полно со таверни, бутици, кафе барови и продавници.
Всушност, отпатувајте заедно за нас и вратете се со свои впечатоци од ова мало, извонредно место, се надеваме дека ќе уживате во неговите убавини.

Студијата “Giota”  се лоцирани во центарот на Амулијани , на 100 метри од пристаништето, оддалечени 150м од плажа. Располага со трикреветни и четирикреветни студија , со ТВ, клима уред, комплетно опремена кујна, тоалет и тераса.

Хотел „Галери“ и „Конаки“ се лоцирани во мирниот дел на селцето, еден до друг на само 350 метри од главното пристаниште. Располагаат со двокреветни, трикреветни и четирикреветни студија, со ТВ, клима уред, комплетно опремени кујни, тоалет, тераса.

Студија Giota

Вонсезонски цени

Термин Ноќевања 1/2 3. и 4. лице
1/6 – 10/6 9 4.900 (79)* 3.040 (49)*
10/6 – 17/6 7 7.130 (115) 3.040 (49)
17/6 – 24/6 7 8.990 (145) 3.660 (59)
24/6 – 1/7 7 10.230 (165) 3.660 (59)

 

Сезонски цени

Термин Ноќевања 1/2+1 студио 1/4 студио
1/7 – 10.7 9 25.110 (405) 28.830 (465)
10/7 – 19/7 9 26.970 (435) 31.310 (505)
19/7 – 28/7 9 30.070 (485) 34.410 (555)
28/7 – 6/8 9 30.070 (485) 34.410 (555)
6/8 – 15/8 9 30.070 (485) 34.410 (555)
15/8 – 24/8 9 30.070 (485) 34.410 (555)
24/8 – 2/9 9 26.970 (435) 31.310 (505)

 

Вонсезонски цени

Термин Ноќевања 1/2 3. и 4. лице
2/9 – 9/9 7 9.610 (155) 3.040 (49)
9/9 – 19/9 10 7.750 (125) 3.040 (49)
19/9 – 1/10 12 4.900 (79)* 2.420 (39)*

Студија Gallery, Konaki

Вонсезонски цени

Термин Ноќевања 1/2 3. и 4. лице
1/6 – 10/6 9 5.270 (85)* 3.040 (49)*
10/6 – 17/6 7 7.380 (119) 3.040 (49)
17/6 – 24/6 7 9.610 (155) 3.660 (59)
24/6 – 1/7 7 10.850 (175) 3.660 (59)

 

Сезонски цени

Термин Ноќевања 1/2 студио 1/3 студио 1/3+1 студио
1/7 – 10.7 9 23.870 (385) 26.350 (425) 30.070 (485)
10/7 – 19/7 9 27.590 (445) 29.450 (475) 33.170 (535)
19/7 – 28/7 9 29.450 (475) 32.550 (525) 35.650 (575)
28/7 – 6/8 9 29.450 (475) 32.550 (525) 35.650 (575)
6/8 – 15/8 9 29.450 (475) 32.550 (525) 35.650 (575)
15/8 – 24/8 9 29.450 (475) 32.550 (525) 35.650 (575)
24/8 – 2/9 9 27.590 (445) 29.450 (475) 33.170 (535)

 

Вонсезонски цени

Термин Ноќевања 1/2 3. и 4. лице
2/9 – 9/9 7 9.860 (159) 3.040 (49)
9/9 – 19/9 10 7.750 (125) 3.040 (49)
19/9 – 1/10 12 5.270 (85)* 2.420 (39)*

Хотел Исмини

Хотелот Исмини е лоциран на 300 метри од пристаништето во Амолијани, во мирниот дел од гратчето. Располага со двокреветни соби и двокреветни со дополнително( нестандардно) легло, опремени со тоалет, ТВ , клима уред, интернет и балкон. Појадокот е шведска маса.

Вонсезонски цени

Термин Ноќевања со појадок 1/2 3 лице
1/6 – 10/6 9 6.140 (99)* 2.420 (39)*
10/6 – 17/6 7 8.370 (135) 3.040 (49)
17/6 – 24/6 7 9.860 (159) 3.660 (59)
24/6 – 1/7 7 11.100 (179) 3.660 (59)

 

Сезонски цени

Термин Ноќевања со појадок 1/2 3 лице
1/7 – 10.7 9 13.580 (219) 4.030 (65)
10/7 – 19/7 9 15.440 (249) 4.340 (70)
19/7 – 28/7 9 17.300 (279) 4.960 (80)
28/7 – 6/8 9 17.300 (279) 4.960 (80)
6/8 – 15/8 9 17.300 (279) 4.960 (80)
15/8 – 24/8 9 16.060 (259) 4.340 (70)
24/8 – 2/9 9 14.820 (239) 4.030 (65)

 

Вонсезонски цени

Термин Ноќевања со појадок 1/2 3 лице
2/9 – 9/9 7 10.480 (169) 3.660 (59)
9/9 – 19/9 10 8.990 (145) 3.040 (49)
19/9 – 1/10 12 6.140 (99)* 2.420 (39)*
  • Цените во табелите се дадени по лице за 10 ноќевања со појадок
  • Појадокот е шведска маса
  • дете до 3 години во двокреветна соба со двајца возрасни БЕСПЛАТНО (добива легло)
  • дете од 3-12 години во двокреветна соба со двајца возрасни плаќа 3.100мкд (50 евра)

Студија GALLERY

Студија KONAKI

Студија GIOTA

Хотел ISMINI