ALOE - Тасос

од150

ALOE - Тасос

1/2 соба
1/3 соба
1/4 соба

Хотелот се наоѓа на само 130 метри од GOLDEN BEACH во Скала Потамиа опкружен со борова шума. Студиата се 1/3 и 1/4 располагаат со комплетно опремена кујна, бања, ТВ и клима уред чие користење е вклучено во цената. Од сезона 2017, понудата на Фалкон Травел за хотел Алое е зголемена и со хотелските А – категорија на соби со кои располага овој капацитет (без кујна). Понудата за истите е со појадок и вечера. Хотел Алое како и неколку други вили на барање на задоволните гости е дел од нашата понуда неколку години. Проверете и сами.

ОБЈЕКТОТ Е КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН (МАРТ 2015). На располагање на гостите има и базен кое користење е вклучено во цената.

Ценовник

Период Полупансион по лице 1/2
соба
1/3
соба
1/4
соба
26.05-02.06.17 7 195 220 235
02.06-09.06.17 7 240 255 269
09.06-16.06.17 7 260 275 289
16.06-23.06.17 7 275 290 305
23.06–02.07.17 9 365 380 395
02.07-11.07.17 9 390 420 435
11.07-20.07.17 9 410 450 465
20.07-29.07.17 9 430 480 495
29.07–07.08.17 9 430 480 495
07.08-16.08.17 9 430 480 495
16.08-25.08.17 9 395 440 455
25.08–01.09.17 7 290 310 325
01.09–08.09.17 7 260 280 295
08.09-15.09.17 7 220 240 255
15.09-22.09.17 7 190 215 229
22.09-29.09.17 7 150 220 235