ALOE Апартмани - Тасос

од105

ALOE Апартмани - Тасос

1/3 студио
1/4 студио

Хотелот се наоѓа на само 130 метри од GOLDEN BEACH во Скала Потамиа опкружен со борова шума. Студиата се 1/3 и 1/4 располагаат со комплетно опремена кујна, бања, ТВ и клима уред чие користење е вклучено во цената. Од сезона 2017, понудата на Фалкон Травел за хотел Алое е зголемена и со хотелските А – категорија на соби со кои располага овој капацитет (без кујна). Понудата за истите е со појадок и вечера. Хотел Алое како и неколку други вили на барање на задоволните гости е дел од нашата понуда неколку години. Проверете и сами.

ОБЈЕКТОТ Е КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН (МАРТ 2015). На располагање на гостите има и базен кое користење е вклучено во цената.

Ценовник

Период наем 1/3 студио 1/4
студио
26.05-02.06.17 7* 115 120
02.06-09.06.17 7* 150 160
09.06-16.06.17 7* 170 185
16.06-23.06.17 7* 185 199
23.06–02.07.17 9 445 455
02.07-11.07.17 9 525 535
11.07-20.07.17 9 580 599
20.07-29.07.17 9 580 599
29.07–07.08.17 9 580 599
07.08-16.08.17 9 580 599
16.08-25.08.17 9 520 560
25.08–01.09.17 7* 195 215
01.09–08.09.17 7* 175 185
08.09-15.09.17 7* 165 175
15.09-22.09.17 7* 135 145
22.09-29.09.17 7* 105 115