Зима 2019

39

по лице со појадок

ноќевање по лице
49

по лице со покадок и вечера

Ноќевање со појадок и вечера
90

по соба

Ноќевање со појадок
45

по лице

Ноќевање со појадок и вечера
40

по лице

Ноќевање со појадок и вечера
34

по лице

Ноќевање по лице
36

по соба ПП

Ноќевање со појадок и вечера
80

по соба ПП

Ноќевање со појадок и вечера
18

по лице од ноќ

Ноќевање по соба
48

по соба НАЕМ

Ноќевање по соба
39

по соба НАЕМ

ноќевање по соба од ден
26

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок
59

по соба со појадок

ноќевање за двајца со појадок во двокреветна соба
73
ноќевање со појадок по соба
34

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок
30

по лице

ноќевање по лице со појадок
28

по лице

ноќевање по лице со појадок и вечера
46

по лице полнпансион

ноќевање по лице на база одбраниот пансион
25

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
35

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
29

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во студио
31

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
26

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
39

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
40

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во твин соба или студио
33

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
28

по лице со појадок

33
ноќевање по лице со појадок и вечера
29

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера
34

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
24

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
24

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во еко твин соба
36

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
16

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
30

по лице НАЕМ/НП/ПП

наем по лице во двокреветна соба
23

по лице ПП/АЛЛ

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
47

по соба НАЕМ

за наем на студио за 3 лица
24

по лице НП/ПП

ноќевање по лице со појадок во двокреветна еко соба
23

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок и вечера
52

по соба НАЕМ

за наем на студио за 2 лица
32

по лице ПП+АЛЛ

по лице со појадок и вечера
33

по лице НП/ПП

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
30

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
104

по соба полупансион

ноќевање за двајца со појадок и вечера во егзекутив суит
24

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во еко соба
37

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
64

по соба полупансион

ноќевање за 2 лица со појадок и вечера во едноспален апартман
23

по лице НП/ПП/АЛЛ

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
66

по соба НП/ПП

ноќевање за двајца со појадок во студио
48

по соба со појадок

за наем на студио за 3 лица со појадок
22

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
53

по соба НАЕМ

за наем на апартман со 1 спална за 4 лица
65

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
23

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба