Зима 2017/2018

29

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во студио
30

по лице

ноќевање
29

по лице со појадок и вечера

ноќевање по лице со појадок и вечера
29

по лице

ноќевање по лице со појадок и вечера
28

по лице

ноќевање по лице со појадок и вечера
46

по лице полнпансион

ноќевање по лице на база одбраниот пансион
25

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
21

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во студио
35

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
29

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во студио
48

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
31

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
26

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
39

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
40

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во твин соба или студио
33

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
28

по лице со појадок

33
ноќевање по лице со појадок и вечера
28
ноќевање по лице со појадок и вечера
29

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера
34

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
24

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
24

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во студио
24

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
34

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
32

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во еко твин соба
36

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
16

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
30

по лице НАЕМ/НП/ПП

наем по лице во двокреветна соба
23

по лице ПП/АЛЛ

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
47

по соба НАЕМ

за наем на студио за 3 лица
24

по лице НП/ПП

ноќевање по лице со појадок во двокреветна еко соба
23

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок и вечера
52

по соба НАЕМ

за наем на студио за 2 лица
32

по лице ПП+АЛЛ

по лице со појадок и вечера
33

по лице НП/ПП

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
30

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
104

по соба полупансион

ноќевање за двајца со појадок и вечера во егзекутив суит
24

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во еко соба
25

по лице НП/ПП

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
37

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
64

по соба полупансион

ноќевање за 2 лица со појадок и вечера во едноспален апартман
209

по лице полнпансион

ПАКЕТ АРАНЖМАН
за 7 ноќевања
134

по лице со појадок

ПАКЕТ АРАНЖМАН
за 7 ноќевања
287

по лице АЛЛ

за 7 ноќевања
308

по лице АЛЛ

за 7 ноќевања
322

по лице АЛЛ

за 7 ноќевања
350

по лице АЛЛ

за 7 ноќевања
193

по лице АЛЛ

за 7 ноќевања
193

по лице АЛЛ

за 7 ноќевања
273

по лице АЛЛ

за 7 ноќевања
196

по лице АЛЛ

за 7 ноќевања
99

по лице со превоз

за 7 ноќевања
28

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
28

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
20

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
29

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
26

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
23

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
27

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
33

по лице УАЛЛ

ноќевање по лице на база ултра ALL Inclusive
23

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
27

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
21

по лице НП/ПП/АЛЛ

ноќевање по лице со појадок во метропол соба без балкон
28

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
26

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
31

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
28

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
33

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
28

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
20

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
31

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
32

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
31

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
34

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
15

по лице НП

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
27

по лице НП/ПП/АЛЛ

ноќевање по лице со појадок во соба со поглед на парк
36

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
20

по лице полупансион

ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
28

по лице АЛЛ

ноќевање по лице на база ALL Inclusive
65

по лице со појадок

ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
55

по соба со појадок

ноќевање за двајца со појадок во двокреветна соба