Најнови понуди

pariz-nova-godina-avion

Нова Година – ПАРИЗ (авион)

29 Декември - 02 Јануари Авион / 5 дена / 4 ноќевања 1 ден 29.12.2014 СКОПЈЕ - ПАРИЗ Состанок на групата на ...
Poveke
The Blue Mosque in Istanbul

Нова Година – ИСТАНБУЛ (авион)

31 Декември - 04 Јануари Авион / 5 дена / 4 ноќевања 1 ден 31.12.2014 СКОПЈЕ - ИСТАНБУЛ Состанок на групата ...
Poveke
hotel-mpm-guiness-bansko

Хотел „MPM GUINESS“-4* – Банско

Тип на соба 27.12.2014 - 02.01.2015        ПП* 03.01 - 09.01 (2015) ПП* 20.12 - 26.12 (2014) 10.01 - 06.03 (2015) ...
Poveke
hotel-lion-borovets

Хотел „Lion“- 4* – Боровец

ТИП НА СОБА 27.12.2014 - 02.01.2015 ПП* 03.01 -10.01 (2015) ПП* 11.01 - 16.01 31.01 - 20.02 (2015) ПП* 22.11 ...
Poveke

Нова Година – АМСТЕРДАМ (авион)

30 Декември - 03 Јануари Авион / 5 дена / 4 ноќевања 1 ден 30.12.2014 СКОПЈЕ - АМСТЕРДАМ Состанок на групата на ...
Poveke
milano-nova-godina

Нова Година – МИЛАНО (авион)

Авион/ 5 дена/ 4 ноќевања 29. Декември (Понеделник) СКОПЈЕ – МИЛАНО Состанок  на групата на аеродромот во Скопје во 05.00 часот. ...
Poveke
budimpesta-nova-godina

Нова Година – БУДИМПЕШТА 2 ноќи

30 Декември - 02 Јануари Автобус / 4 дена / 2 ноќевања   Повеќе од 1500 години стара историја и културно богатсво,во ...
Poveke
nova-godina-azuren-breg

Нова Година – АЗУРЕН БРЕГ

29 Декември - 04 Јануари Автобус / 7 дена / 4 ноќевања 29.12. СКОПЈЕ - ВЕРОНА Поаѓање во 12:00 часот ...
Poveke